Результат аукціону департаменту комунального майна з продажу об’єкта на вулиці Данила Нечая

Комунальна власність є одним з найважливіших складників ресурсного потенціалу муніципалітету, що забезпечує виконання багатьох функцій і завдань місцевого самоврядування, найголовніше з яких в умовах війни є наповнення бюджету.

На його виконання департамент комунального майна Вінницької міської ради постійно проводить роботу з виявлення потенційних об’єктів приватизації.

З цією метою нещодавно у системі «Прозорро.Продажі» відбувся черговий аукціон. На право приватизації представили об’єкт, розташований у Вінниці на вулиці Данила Нечая загальною площею 110,7 квадратних метрів, що непридатний до подальшого використання за призначенням. У результаті торгів після підписання договору купівлі-продажу покупцем до бюджету перерахують суму у розмірі 2,06 млн грн (без ПДВ).

А наразі департамент комунального майна ВМР підготував нові аукціони – як на приватизацію, так і на оренду. Щоб дізнатися про об’єкти та час проведення торгів, слідкуйте за інформацією на його фейсбук-сторінці та телеграм-каналі, а також на сайті Вінницької міської ради.

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin