На засіданні сесії виділили додаткові кошти для підтримки сімей полеглих Захисників в яких діти йдуть до 1-го класу: деталі

23 серпня на черговому засіданні сесії міської ради депутати схвалили рішення про виділення додаткового фінансування для підтримки сімей полеглих та безвісти зниклих оборонців. Ті родини, в яких діти йдуть до 1-го класу, мають можливість отримати 5 тисяч матеріальної допомоги на кожну таку дитину. Відповідні заяви можна подати до 30 вересня.

На отримання коштів мають право члени Вінницької громади або внутрішньо переміщені особи, в яких один із членів сім’ї загинув на війні. Такі родини мають перебувати на обліку в департаменті соціальної політики.

«Дбаємо про родини наших Захисників, чиї життя забрала війна. Зокрема, департамент соціальної політики міської ради передбачив можливість отримати муніципальну пільгу сім’ям загиблих (померлих), безвісти зниклих оборонців, в яких діти цьогоріч йдуть до 1-го класу загальноосвітніх закладів. Наразі ми отримали 26 таких заяв, проте час подати документи на пільгу, ще є до 30 вересня», – зауважила директорка департаменту соціальної політики ВМР Валентина Войткова.

Що потрібно для отримання допомоги, читайте тут.

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin