У Вінницькому терцентрі департаменту соцполітики міської ради надають соціальні послуги перукаря

Для вразливих верств населення, які перебувають в складних життєвих обставинах, є можливість отримати соціальну послугу перукаря. Вона доступна у Вінницькому міському територіальному центрі соціального обслуговування департаменту соціальної політики ВМР. Послуга безоплатна.

«Головне завдання Вінницького міського територіального центру соціального обслуговування – забезпечити наших громадян своєчасною, доступною, якісною підтримкою. Задля цього на базі закладу працюють соціальні робітники, які відвідують підопічних вдома. Також пільгові категорії можуть скористатися безкоштовними послугами перукаря», – зазначила директорка Вінницького міського територіального центру соціального обслуговування Галина Бачинська.

Зробити безкоштовну стрижку можуть соціально незахищені верстви населення, які перебувають в складних життєвих обставинах, а саме:

  • одинокі особи з інвалідністю
  • одинокі непрацездатні громадяни
  • малозабезпечені громадяни похилого віку.

Послуга перукаря надається за місцем проживання особи, яка перебуває на обліку територіального центру. Майстер Світлана Нестерук кваліфіковано обслуговує отримувачів соціальних послуг. Вона використовує під час роботи індивідуальний підхід та творчі напрацювання до кожного свого клієнта. У Терцентрі також зазначають, що перукар має особисті якості характеру, які допомагають надати отримувачу соціальних послуг не тільки гарну зачіску, а ще таку моральну підтримку, якої не вистачає одинокій людині.

Замовити послугу можна за номером телефону: 67-07-09.

Окрім того, у Терцентрі працює відділення денного перебування та муніципальна служба супроводу осіб з інвалідністю з порушенням зору I групи та перекладу жестовою мовою. Дізнатися більше можна за номером телефону 067-983-83-68 або за адресою вул. Соборна, 50.

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin