У Вінниці запрацював ще один рекрутинговий центр: подробиці

19 серпня у Вінниці запрацював ще один рекрутинговий центр. Тут на вмотивованих містян та містянок чекатимуть представники 59 окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка, які детально проконсультують, як стати на захист Батьківщини у складі «Степових хижаків».

Цей центр розгорнули на базі відділення ЦНАП «Старе місто». Він працює з 8:30 до 17:00. Як розповів начальник відділення комунікації 59 ОМПБр ім. Я. Гандзюка майор Сергій Цихоцький, для всіх охочих тут знайдуть підходящу сферу діяльності на фронті, зважаючи на вміння та досвід у цивільному житті.

І справді: артилерія, зв’язок, розвідка, логістика, інженерія, піхота та медицина – це далеко не весь перелік сфер, який може запропонувати це військове формування.

«Завдяки владі Вінниці нам виділили офіс, куди люди, які хочуть служити в армії, можуть прийти та поспілкуватися з нашим представником, обрати професію, яка їм до душі і у такий спосіб долучитися до оборони нашої України та звільнення наших територій від російського ворога. Спеціальності пропонуємо різні, зважаючи на те, що сучасна війна – технологічна. Найбільше ми зацікавлені в людях, які прагнуть навчитися чомусь новому, а загалом є різні вакансії: від діловода до кухаря. Пропонуємо роботу також для інженерів, танкістів, зв’язківців та інших. Хочу наголосити, що кандидат чи кандидатка обов’язково буде займатися тим видом діяльності, який обере самостійно», – сказав Сергій Цихоцький.

Варто також додати, що у рекрутинговому центрі не видають повістки, натомість його представник відповість на всі питання, які виникнуть в охочих приєднатися до лав Збройних Сил України. В ролі рекрутера тут військовослужбовець 59 окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка та старший навідник реактивної батареї Єгор Мельниченко.

Оборонцю 26 років і понад два з них він здобував бойовий досвід на найгарячіших напрямках фронту. Зараз, під час реабілітації після поранення, він продовжує службу на новому місці.

«Нестиму службу тут, щоб продовжувати приносити користь своїй країні. Моє завдання проконсультувати зацікавлених людей про службу в нашій бригаді, розповісти про наявні вакансії. Якщо людина вмотивована, ми допомагаємо пройти базове навчання, яке проходять всі військовослужбовці: навчаємо користуватися зброєю, правильно переміщуватися, надавати першу медичну допомогу тощо. Після цього на кандидата очікуватимуть додаткові навчання, але вже спеціалізовані», – розповідає Єгор Мельниченко.

До слова, бойовий шлях легендарної 59 ОМПБр почався у 2014 році. Повномасштабне вторгнення бригада зустріла під Кримом. Захисники воювали на Херсонському напрямку аж до звільнення Херсону, а зараз стійко тримають оборону на східному напрямку – активно відбивають штурми противників, щоб ті не мали жодного шансу на успіх.

Варто зауважити, бійців 59-ї окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка наша громада підтримує на постійній основі. Формуванню регулярно передають необхідну техніку для безпечної та ефективної роботи.

Детальніше про те, як приєднатися до складу «Степових хижаків», можна дізнатися тут або за номером телефону: 063-791-44-51, 093-742-80-19, 096-132-93-88.

На базі приміщення ЦНАП «Старе місто» з березня також працює рекрутинговий центр 120 окремої бригади Вінницької територіальної оборони.

Муніципальні центри рекрутингу також працюють у Вінниці за адресами: просп. Космонавтів, 30, ном. тел.: 098-050-51-10; вул. Замостянська, 7, ном. тел.: 097-953-60-32; вул. Брацлавська, 85, ном. тел.: 098-557-56-32.

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin