Унікальні FPV для Третьої штурмової – Гройсман, Моргунов та Соколовий підтримали масштабний збір


63 FPV-дрони GRIMS вже на одному з найгарячіших напрямків служать бійцям 3-ї ОШБр. Про це повідомили керівник та співзасновники Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу – Володимир Гройсман, Сергій Моргунов та Вячеслав Соколовий.

«63 FPV-дрони GRIMS вже в сильних руках наших воїнів на передовій. Це унікальні дрони, виготовлені спеціально під потреби військових бригади», – написали на своїх сторінках в соцмережах лідери МКГШ.

Таким чином Гройсман, Моргунов та Соколовий вирішили підтримати збір, який організували Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб та Дівчата Трейна. Загальна мета збору – 300 FPV з тепловізорами та без. Збір узгоджений з Офіційним штабним фондом 3-ї ОШБр.

Передані дрони, згідно з опублікованою інформацією, унікальні. Їх розробили спеціально під потреби військових Третьої штурмової. 

На передачі FPV-дронів також була присутня дружина загиблого захисника-вінничанина Дениса «Трейна» – Іванна Бабій. Вона одна із ініціаторів збору коштів на дрони для 3 ОШБр. 

Нагадаємо, Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб створено в березні 2022-го року спільним рішенням вінницької обласної та міської рад. Штаб створено на період дії воєнного стану для координації зусиль місцевого самоврядування, бізнесу та волонтерів по допомозі армії. Очолює штаб Володимир Гройсман.

Більше у відео: https://www.facebook.com/watch/?extid=CL-UNK-UNK-UNK-IOS_GK0T-GK1C&v=769660175121017.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin