Дбаючи про довкілля: Працівники патрульної поліції патрулють на катері Південний Буг

Працівники комунального підприємства «Муніципальна варта» слідкують з патрульного катера за порядком на річці Південний Буг у Вінниці та у прибережній зоні. Стартувало патрулювання ще 10 червня.

Начальник КП «Муніципальна варта» Віталій Чигур розповідає, що спільно з працівниками комунального підприємства до патрулювання залучені також представники управління патрульної поліції у Вінницькій області.

Він зазначив, що такі заходи спрямовані на підвищення безпеки на воді та збереження екологічного стану найголовнішої водної артерії нашого міста – Південного Бугу. Тож спільним зусиллями охоронці порядку будуть виявляти браконьєрів, стежитимуть за чистотою прибережної смуги, дотриманням правил водіями малих суден та порядком на пляжних зонах.

«Патрулювання проводиться з метою забезпечення порядку, контролю за дотриманням правил водокористування та запобігання правопорушенням на водних об”єктах міста. Працівники патрульної поліції вже виявили кілька порушень та склали три протоколи про адміністративні правопорушення за ст. 117 КУпАП», – сказав Віталій Чигур.

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin