З 28 по 30 червня у місті Львів проходив чемпіонат України з легкої атлетики серед дорослих та молоді: офіційні подробиці

Вихованці Вінницької міської дитячо-юнацької спортивної школи № 1 здобули золоту, срібну та дві бронзові медалі. А Василь Войтюк встановив другий рекорд Вінницької області в бігу на 800 метрів.

На спортивну подію з’їхались майже пів тисячі спортсменів із 23 областей. Легкоатлети змагались у 20 різних дисциплінах.

Найкращі результати серед молоді продемонстрували чоловіки на дистанції 800 метрів. Тут першість здобув вінничанин Василь Войтюк, у нього також і бронза цих змагань. Він повторив норматив Майстра спорту України та встановив другий рекорд Вінницької області. А його колега по спортивній школі Владислав Хоменський став срібним призером чемпіонату у цій вправі.

Серед жінок на дистанції біг 4х100 метрів Софія Чумак виборола бронзу в складі збірної команди Вінницької області. До слова, також до команди ввійшли вінницькі спортсменки Наталія Бесідовська, Анастасія Іванова та Марія Черкас.
Зокрема, у цій же дистанції бронзові медалі здобула й чоловіча команда, до складу якої увійшли вихованці спортшколи № 1: Василь Войтюк, Владислав Хоменський, Владислав Галіброда та вихованець обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву з легкої атлетики Денис Ткач.

Директор МДЮСШ № 1 Сергій Таранчук зазначив, що відчуває гордість за молоде покоління спортсменів, які гідно представляють Вінницю на Всеукраїнському рівні.

«Ми пишаємося нашими спортсменами. Їхні результати свідчать про високий рівень підготовки та відданість спорту. Бажаємо подальших успіхів та нових перемог!» – підкреслив Сергій Таранчук.

А тренерка-представниця вінницької команди на цих змаганнях Вікторія Юнаш резюмувала: «Сподіваюсь, що це не останній встановлений нами рекорд Вінницької області з бігу на 800 м».

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin