Вічна пам’ять полеглим Захисникам : 20 травня Вінниця прощається із 24-річним військовим Слободянюком Денисом Олександровичем

Слободянюк Денис Олександрович народився 21 червня 1999 року у Вінниці. Закінчив місцеву школу № 32.

«Був дуже здібним учнем. Завжди брав участь у олімпіадах з української мови. Та найбільше він цікавився фізикою та хімією», – згадує мати оборонця Світлана Миколаївна.

Захоплення природничими науками зумовило і вибір майбутньої професії. Згодом Денис вступив до Вінницького національного технічного університету на спеціальність «Екологія». На початку 2024 року почав працювати за фахом. Був інспектором Державної екологічної інспекції у Вінницькій області.

«Він встиг пропрацювати близько місяця. У березні цього року був мобілізований», – розповідає мати Дениса.

Захисник вступив до лав 71-ї окремої єгерської бригади. Навчався працювати за кулеметом. Загинув 10 травня на північно-східному рубежі країни. Деталі останніх хвилин життя єдиного сина батькам поки невідомі. Та вони назавжди запам”ятають його доброю, порядною, вихованою людиною.

«Він писав для себе музику та грав на гітарі. Дуже любив зірки та небо. Міг годинами дивитися у телескоп. Також захоплювався автомобілями. Надзвичайно добра та спокійна дитина. Ми назавжди запам”ятаємо його таким», – з сумом говорить Світлана Миколаївна.

У Дениса Слободянюка залишилися мати, батько, дідусь та бабуся.

Прощання із Захисником відбудеться 20 травня об 11:00 у залі прощання на вул. Сабарівське шосе, 9. Поховають воїна о 13:00 на кладовищі на вул. Ольги Кобилянської.

Співчуття рідним та близьким. Вічна пам”ять полеглим Захисникам та Захисницям України…

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin