Історія витрат, перегляд маршруту та блокування картки зі смартфону: які можливості додатку “Е-квиток” у Вінниці

Мобільний додаток Е-квитка вже розпочали тестувати у громадському транспорті міста. Передбачається, що за допомогою додатку на смартфоні вінничани зможуть перевірити к-сть поїздок в тролейбусі чи трамваї, поповнити рахунок муніципальної картки та переглянути історію реєстрацію.

Про це йдеться на сайті Вінницької міської ради

Вже більше 60 власників картки вінничанина тестують програмне забезпечення електронного квитка. Вже незабаром кожен охочий зможе завантажити додаток на смартфон.

Через збільшення кількості користувачів громадського транспорту вінницький програмісти розробили мобільний додаток «Е-квиток Вінниця» , який дозволить швидко перевірити історію поїздок, витрати та маршрут протягом дня.

У мерії зазначають, що додаток відображатиме повну статистку подорожей у громадському транспорті міста. Вінничани зможуть перевірити витрати та навіть заблокувати картку просто через смартфон, без дзвінків та візитів до комунального підприємтсва.

Додаток повністю показує статистику проїзду. Він дозволить контролювати витрати коштів. В ньому є можливість переглянути усі витрати по муніципальній та банківських картках. А також можна швидко поповнити свій е-квиток. У разі втрати муніципальної кратки через додаток її можна заблокувати та не витрачати часу на дзвінки чи візити до КП «Вінницякартсервіс». 
 

Після періоду тестування додаток буде доступний для скачування у Play market та App Store. Наразі ж можна долучатися до тестування через телеграм-чат https://t.me/Vinnytsiakartservis . 

000000.jpg
Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin