“Псевдомітингарі”: Хто вони та де були раніше помічені?

Здавалося, що замовні мітинги вже залишилися у минулому і ми вже їх ніколи не побачимо. Та де там! За два тижні у місті відновили стару політичну традицію — постояти з плакатом за 200 гривень. І як завжди “нові політики” починають користуватися старими слабкостями студентів та пенсіонерів.  Тож давайте детальніше розберемося: хто стоїть на мітингах та як у цьому пов’язані забудовники “Європейського кварталу”, федерація панкратіону та наш вінницький обранець Максим Пашковський

13 лютого, під Вінницькою міською радою народним депутатом Максимом Пашковським був організований, так званий, мітинг, на якому  молоді хлопці в спортивному вимагали “повернути квартири” вкладникам “Європейського кварталу” та побороти корупцію в місті. Під час заходу були помічені вже знайомі обличчя, які раніше, 6 лютого, мітингували під поліцією в підтримку “квартирного афериста” бізнес-партнера Вікторії Галіцької Дмитра Климюка. У поліції підтвердили цей факт та заявили, що організаторами пікетів можуть бути одні ті ж особи/

“Я так розумію, що це одна і та ситуація. Ці люди продовжують, те що вони розпочали тут: махають плакатами, звинувачують правоохоронців та одну із сторін забудовників. Я вважаю, що це неправильно . Ми повинні розібратися в рамках кримінальних проваджень у цій ситуації . Якщо там є чиясь вина і хтось вчинив злочин, і це призвело до цієї ситуації з новобудовами, то ці люди повинні понести покарання “, — прокоментував ситуацію в.о начальник відділу слідчого управління ГУ Нацполіції у Вінницькій області Литвинюк Руслан Володимирович

Наскільки можна бути цинічною тварюкою, щоб використовувати одних і тих же персонажів на захист забудовників-шахраїв та “в підтримку”  людей, які залишилися без житла від рук цих же аферистів.

Мітингом навіть не пахне: Студенти, спортсмени та пенсіонери стояли за гроші 

Хоч, так звані, мітингарі всіляко намагалися приховати обличчя. Проте деяких осіб вдалося ідентифікувати. Обличчя, куртки та обличчя — всі ті самі. Змінилися лише лозунги на плакатах.

13 лютого, у порівнянні з минулим тижнем було дуже багато молоді. Більшості молодикам навіть 18-ти років немає. Як повідомляють у вінницьких ЗМІ — це студенти Вінницького кооперативного інституту, того самого, де жінка нардепа Анатолія Драбовського займає посаду ректора.   Хоча б мали трохи совісті наші політики, перш ніж використовувати неповнолітніх у своїх маніпуляціях..

100 гривень отримували ті, хто просто стояв у натовпі. Двохсотку за те, що тримав плакат. Звісно, на заході “мітингували”  ще пенсіонери та представники охоронної фірми, яка пов’язана з одним із бізнесменів-регіоналів. 

Також у поліції заявили, що під час мітингу було зафіксовано деяких представників із місцевих спортивних клубів, до якого причетна одна із сторін забудовників. Правоохоронці мають на увазі вінницьку федерацію панкратіону та греплінгу, у якій підозрюваний у шахрайстві Дмитро Климюк займає посаду віце-президента.

Вся ця історія, напевно, на цьому не закінчиться. Будемо надіятися, що правоохоронці знайдуть винних у цій ситуації і жоден подібний випадок не повториться.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin