Майже 140 дітей з деокупованого Херсону зможуть оздоровитися у вінницьких таборах

Сьогодні на сесії Вінницької міської ради депутати проголосували за надання субвенції бюджету Херсонської міської територіальної громади у розмірі 800 тис. грн. Цільове призначення коштів – допомога в оздоровленні дітей деокупованого міста.

«Домовилися з Херсонською військовою адміністрацією щодо виділення відповідної субвенції для надання матеріальної допомоги на оздоровлення дітей. Відтак близько 140 діток за літній період плануємо розмістити в наших таборах і хоча б на деякий період забрати їх від постійних обстрілів. Адже фактично місто знаходиться на лінії зіткнення. Для оздоровлення своїх дітей Херсон також надає 800 тис. грн», – повідомив Вінницький міський голова Сергій Моргунов.

Нагадаємо, Вінниця вже не вперше допомагає деокупованому місту. Відразу після звільнення до нього відправили 30 тонн пального для забезпечення роботи генераторів на підприємствах критичної інфраструктури. (Детальніше тут: http://surl.li/eoxxr)

Крім того, у межах роботи Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу Вінниця передала Херсону броньований мікроавтобус та гуманітарну допомогу (Детальніше тут: https://t.me/vmroficial/6991

А у квітні цього року в портове місто доправили 100 контейнерів для збору побутових відходів.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin