«За чисте довкілля»: у Вінниці триває щорічна акція

У Вінниці триває акція «За чисте довкілля». Прибирання поблизу Південного Бугу, малих річок, та в зелених зонах стартувало на початку березня.

Такі заходи проводять Вінниці щороку після зими, із настанням сприятливої погоди. Участь у них беруть усі небайдужі: містяни, волонтери, учні та студенти, представники Вінницької міської ради та комунальних служб.  

Вчора у рамках акції прибирали набережну Південного Бугу, у районі пляжу Спартак. Збирали сміття учні школи «Дельфін» та студенти Вінницького торговельно-економічного інституту. Загалом у акції взяло участь більше 60 людей. 

«Надзвичайно приємно було сьогодні в такий чудовий весняний день, разом з молоддю взяти участь у прибиранні набережної зони за ініціативи міського голови Сергія Моргунова. Щороку виборюємо статус найкомфортнішого та найчистішого міста в Україні. У цей важкий час суспільству потрібні такі акції задля віри в перемогу та в успішне майбутнє нашої країни. Долучаймося до акції! Зробімо наше місто ще чистішим!», — зазначив депутат Вінницької міської ради від партії «Українська стратегія Гройсмана» Андрій Піжевський, який щороку долучається до цієї акції. 

За його словами, цьогоріч у місті стало чистіше, люди стали свідомішими та почали більше дбати про довкілля.

Прибирали прибережну зону вчора і у центральному районі Вінниці, поблизу ліцею №3. Депутатка Вінницької міської ради від партії «Українська стратегія Гройсмана» Антоніна Іващук разом зі студентами Вінницького коледжу мистецтв імені М. Леонтовича долучилася до весняної толоки.

«Така акція проводиться у нас в місті щороку, тому маю нагоду запросити усіх небайдужих долучатись до таких толок, аби наше місто ставало все чистішим та привабливішим. Разом до Перемоги!», — звернулася до вінничан Антоніна Іващук.

Нагадаємо, що навесні 2023 року в межах акції «За чисте довкілля» у Вінниці планують прибрати більше 50 локацій у Замостянському, Староміському районах, а також на Хмельницькому шосе, в мікрорайоні Вишенька та Тяжилів.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin