У Вінниці спорткомітет продовжує волонтерити та підтримувати українських воїнів

Спортсмени та тренери Вінницької міської територіальної громади продовжують спрямовувати допомогу захисникам та захисницям на фронт, а також підтримувати воїнів, які проходять реабілітацію.

«Нині робота є для всіх. І наш спортивний батальйон не є виключенням. Вінницькі спортсмени та тренери включаються і надають допомогу. На сьогодні ми здійснюємо чергування у мобільних пунктах незламності, які розташовані у різних районах міста. Допомагаємо з розвантаженням і завантаженням гуманітарної допомоги для міст, яким надає допомогу Вінницька громада. Також не залишаємось осторонь і закуповуємо необхідне для наших захисників на передову», – говорить голова комітету по фізичній культурі та спорту Вінницької міської ради Сергій Краєвський.

Також він додав, що нещодавно спортивна спільнота міста придбала дві інтернет-станції Starlink, які допомагають воїнам на передовій.

А днями завітали до бійців, які проходять реабілітацію в одній із міських лікарень. Для них підготували невеличкий концерт та показову програму. Зокрема, Дар”я Мартинова спільно з Єлизаветою та Валерією Мазур – відділення гандболу МДЮСШ № 3, виконали пісню, а шахіст МДЮСШ №6 Павло Пономарьов зіграв на гітарі. Також свої номери представили спортсменки МДЮСШ № 1 Анастасія Левінсон, Мирослава Голіней та зі школи зі складно-кординаційних видів спорту відділення гімнастики та спортивної акробатики – Катерина Підкожна, Маргарита Антощук та Аліса Борщевська.

Крім того, на замовлення медиків спортивна спільнота закупила і цього дня передала лікарні медпрепарати та витратні матеріали для бійців.

«Ми всі дружно працюємо заради одного, заради – Перемоги! Збройні Сили України борються за нашу безпеку, ми своєю чергою боремося за їхню безпеку!», – каже голова комітету по фізичній культурі та спорту ВМР Сергій Краєвський.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin