«Цілодобова варта» про роботу комунальних служб Вінниці 17 лютого

У п’ятницю, 17 лютого, обмежень зі споживанням електроенергії знову не буде, життєдіяльність Вінниці забезпечується у робочому ритмі. Про це повідомила начальниця відділу оперативного реагування «Цілодобова варта» Антоніна Іващук. Вона каже, комунальні служби працюють злагоджено та докладають максимум зусиль на відновлення подачі послуг у разі аварійних ситуацій на мережах.

Так, сьогодні бригади КП «Вінницяоблводоканал» лагодять водогони за такими адресами: вул. Шевченка, 31, вул. Хмельницьке шосе (Західний автовокзал), перехрестя вулиць О. Лотоцького – Петрусенка.

А працівники КП «Вінницяміськтеплоенерго» відновлюють теплопостачання до будинків на вул. Стельмаха, 43 та вул. Київська, 158. Як зазначається, подачу послуги призупинили на час ремонтних робіт.

У «Вінницьких міських електромережах» своєю чергою попереджають про можливі тимчасові відключення світла на вулицях Кропивницького, М. Оводова, Соборна, О. Соловйова, О. Лотоцького, Петрусенко, П”ятничанська, О. Кобилянської, Є. Коновальця, Д. Нечая, Дубовецька, 20 Березня, Козацька, Житня, О. Гончара, Дружби, Б. Грінченка. Причина – плановий ремонт мереж.

Зателефонувати до «Цілодобової варти» вінничани можуть за номерами 15-60; 0-800-60-15-60; (0432) 65-15-60; (0432) 59-50-39; (0432) 60-15-60.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin