У Вінниці триває реєстрація кандидатів на участь у Програмі «Муніципальне житло»: як долучитися?

Три дні тому, 13 лютого, у Вінниці стартувала реєстрація кандидатів на участь у Програмі «Муніципальне житло ВМТГ». Йдеться про багатоквартирний будинок по вулиці Привокзальній, 30. За цей час вже зареєструвалася 21 людина.

У департаменті економіки і інвестицій Вінницької міської ради закликають працівників бюджетної сфери (освітяни, медики, працівники культури тощо) не зволікати з подачею документів.

«Для отримання дозволу на участь у Програмі, за відсутності необхідного стажу (5 років) або місця реєстрації на території Вінницької міської територіальної громади, керівники працівників бюджетної сфери можуть до 21 лютого цього року звернутися з клопотанням до міського голови щодо надання такого права своїм співробітникам, як затребуваним працівникам», — зазначає директор департаменту економіки і інвестицій ВМР Максим Мартьянов.

Черговий об”єкт Програми — це 10-ти поверховий житловий будинок на 181 квартиру з підземним паркінгом на 76 паркомісць, облаштованим під укриття. Будівництво ведеться монолітно-каркасним методом з дотриманням новітніх енергоощадних технологій. Стіни та перегородки будуються з газобетонних блоків.

«Утеплення будинку відбувається енергозберігаючими матеріалами. В будинку буде встановлена електрична система опалення, енергоощадні вікна та балконні блоки. Об’єкт облаштовується всіма необхідними інженерними системами та комунікаціями», — додає Максим Мартьянов.

Нагадаємо, вартість реалізації 1 м2 об’єкта інвестування – 27 900 (двадцять сім тисяч дев’ятсот) гривень, яка може змінюватися в сторону збільшення, залежно від цін на будівельні матеріали, в межах чинного законодавства. Більше подробиць про Програму можна прочитати ТУТ.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin