Міський центр соціальних служб розпочинає реєстрацію для діток на участь у навчальному тренінгу

21 лютого Вінницький міський центр соціальних служб разом із Дитячою точкою #Спільно запрошують дітей переселенців, а також маленьких вінничан, які опинилися в складних життєвих обставинах, взяти участь у навчальному курсі “Солов’їна, барвінкова, українська моя мова”. Відкриття заходу приурочили до Міжнародного дня рідної мови.

Перше заняття відбудеться 21 лютого об 11:00 на точці #Спільно за адресою: просп. Космонавтів 30, 305 кабінет (“Прозорий офіс”). До навчання запрошують діток від 8 до 11 років.

Аби взяти участь в курсі, необхідно зареєструватися за посиланням – https://cutt.ly/Q3KrjuL

До участі в першому занятті запросять всіх охочих. І вже разом вирішать, як часто і о котрій годині будуть відбуватися наступні заняття. Попередньо – вчителька займатиметься з дітками двічі на тиждень.

“До наших фахівців із соціальної роботи від батьків часто надходили звернення, що було б непогано організувати додаткові навчання для діток із української мови. Мета цього навчального курсу – розширити і поглибити знання дітей про красу і силу рідної мови. Показати, яка вона милозвучна і багата на прислів‘я та приказки. Ми хочемо виховувати інтерес до вивчення української мови, бажання нею спілкуватися, а також почуття патріотизму, національної гордості за свій народ та його культурні надбання, любов до Батьківщини”, – говорить начальниця Вінницького міського центру соціальних служб Наталія Добровольська.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin