“Рухаємось разом”: у Писарівці Вінницько-Хутірського округу провели загальноміську спортивну акцію

Спортивна акція “Рухаємось разом” продовжує свій шлях приєднаними територіями Вінницької громади. Сьогодні її провели у Писарівці Вінницько-Хутірського округу. Дійство відбувалося у стінах місцевого ліцею. Участь у ньому брали учні п’ятого та шостого класів.

Хлопчики та дівчатка активно та з користю для здоров’я провели час, адже фахівці спорткомітету міської ради підготували для них цікаву програму. Вона включала вікторину, майстер-класи з гімнастики, спортивної акробатики, боротьби самбо, боксу.

Свої вміння, навички та талант демонстрували спортсмени Вінницьких МДЮСШ № 1, № 5, МСДЮСШОР з баскетболу та з обласної дитячо-юнацької спортивної школи зі складно-координаційних видів спорту.

Діти із захопленням дивились показові виступи та мали змогу спробували себе у тому чи іншому виді спорту. Також вони розпитували вихованців спортивних шкіл про тренування, костюми та спорядження.
По завершенню майстер-класів, учнів запросили взяти участь веселих спортивних естафетах.

Під час акції “Рухаємось разом” кожен зміг знайти заняття собі до вподоби. За участь в естафетах хлопчики та дівчатка одержали подарунки, сувенірну продукцію та грамоти від комітету по фізичній культурі та спорту Вінницької міської ради.

Організатори розповіли, що основною метою таких заходів є популяризація спорту та фізичної культури на приєднаних територіях.

“Зараз у більшості дітей навчання проводиться онлайн, діти мало рухаються, тому ми хочемо показати дітям, що можна займатися спортом і бути здоровими”, – каже голова комітету по фізичній культурі та спорту Вінницької міської ради Сергій Краєвський.

Нагадаємо, стартувала загальноміська акція “Рухаємось разом” у Щітках Вінницько-Хутірського старостинського округу. А наступим пунктом стане Стадниця Стадницького старостинський округу.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin