Департамент охорони здоров’я ВМР відзначив медперсонал Медичного стоматологічного центру

Вчора, 9 лютого, відзначається Міжнародний день стоматолога. Це професія, яка дарує бажання і можливість красиво посміхатись. Працівники департаменту охорони здоров’я Вінницької міської ради відзначили лікарів центру за сумлінну роботу, відданість справі та патріотизм.

«Попри війну, ми продовжуємо жити, працювати і для збереження нашого психологічного та психічного здоров’я нам потрібно спілкуватися, знаходити якісь приємні моменти й сьогодні у нас один із таких моментів – «Міжнародний день стоматолога», – зазначає начальниця відділу лікувально-профілактичної допомоги департаменту охорони здоров’я ВМР Наталія Авраменко. – Хочу сказати, що у вас чудовий колектив, що ви завжди і до війни, і під час війни працюєте по совісті. Дуже приємно, що з початку 2014 року ваш колектив активно допомагає нашим військовим».

Міське комунальне підприємство «Медичний стоматологічний центр» на сьогоднішній день – єдиний у місті та області стоматологічний комунальний заклад, який надає всі види амбулаторної стоматологічної допомоги на високому рівні.

Наразі у закладі працює 170 співробітників, з них 70 лікарів. Очолює його стоматолог-хірург вищої категорії, директор Андрій Філевич, який докладає всіх зусиль для ефективної роботи закладу.

Він зазначає, що медперсонал центру кожного дня надає професійну та кваліфіковану допомогу по всім стоматологічним напрямкам.

«Висококваліфіковані працівники нашого центру кожного дня надають амбулаторну стоматологічну допомогу пацієнтам, – зазначає Андрій Філевич. – Важливо, щоб пацієнти відчули наш професіоналізм й нашу повагу до них та їх проблем у такий важкий для нашої країни час. Варто зазначити, що для пільгових груп населення, черга на пільгове протезування яких вже надійшла, ми робимо знижку на лікування, яке потрібно перед протезуванням, у 40%».

Центр надає наступні послуги:

  • Лікування карієсу та його ускладнень за новітніми методиками та технологіями;
  • Відновлення коронок зубів за допомогою сучасних реставраційних технологій;
  • Виготовлення адгезивних мостів за допомогою фотополімерних матеріалів;
  • Лікування захворювань слизової оболонки порожнини рота та парадонтологічних захворювань за допомогою ультразвукової та лазерної терапії;
  • Ендодонтичне лікування під мікроскопом;
  • Проведення великого спектру амбулаторних хірургічних операцій щелепно-лицевої ділянки;
  • Вживлення імплантів, з подальшим протезуванням;
  • Ортодонтичне лікування аномалій прикусу та розташування зубів з допомогою корегуючи пластинок та брекет-систем;
  • Виготовлення всіх видів зубних протезів, в тому числі бюгельніх з різними видами кріплень;
  • Виготовлення знімних протезів з термопластмаси;
  • Проведення діагностики за допомогою виготовлення прицільних та панорамних рентгенівських знімків.

«У МКП «Медичний стоматологічний центр» створені всі умови для належного та якісного лікування пацієнтів, – зазначає директор департаменту охорони здоров’я Олександр Шиш. – Окрім того, більшість лікарів, медичних сестер та зубних техніків, мають вищу та першу кваліфікаційну категорію».

Варто також зазначити, що працівники центру активно долучаються до допомоги нашим захисникам. Ще з початку АТО/ООС на Сході нашої країни медперсонал закладу неодноразово допомагав нашим героям, а саме: ліками, технікою, продуктами, теплим одягом. Окрім того, лікар-стоматолог Роман Косик двічі на місяць, власним автомобілем доставляє волонтерську допомогу в самі гарячі точки фронту.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin