«Цілодобова варта»: яка ситуація на комунальних мережах Вінниці 9 лютого

У четвер, 9 лютого, життєдіяльність громади забезпечується у звичному режимі. Комунальні служби дбають, аби містяни отримували послуги стабільно та належної якості. «Муніципальний транспорт вийшов на лінії у повному обсязі, домівки вінничан забезпечені газом, теплом та водою. Щодо світла, то його відключення відбувається згідно зі стабілізаційними графіками. Часткове призупинення послуг можливе також у випадках аварійних робіт на мережах», – зазначила начальниця відділу оперативного реагування «Цілодобова варта» Антоніна Іващук.

За її словами, ремонтні бригади КП «Вінницяоблводоканал» наразі усувають наслідки пошкодження водогонів за такими адресами: вул. Пирогова, 74, вул. М. Ващука, 5, вул. Героїв Нацгвардії, 27. Як зазначається, водопостачання призупинено на час проведення робіт.

А у КП «Вінницяоблтеплоенерго» повідомили, що у зв’язку з ремонтом мережі тимчасово призупинено теплопостачання до будинку на площі Калічанська, 4. На місці оперативно працює бригада ТОВ «ЖЕО».

Щодо «Вінницьких міських електромереж», то його працівники здійснюватимуть низку планових робіт. Тож, попереджають про тимчасові відключення світла на вулицях А. Кримського, Академіка Заболотного, К. Василенка, М. Амосова, Л. Ратушної, Б. Грінченка, Житня, Дружби, Незалежна, О. Гончара, М. Драгоманова, Р. Шухевича, Є. Чикаленка, М. Литвиненко-Вольгемут, 23-69, 54-58.

Зателефонувати до «Цілодобової варти» вінничани можуть за номерами 15-60; 0-800-60-15-60; (0432) 65-15-60; (0432) 59-50-39; (0432) 60-15-60.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin