Офіс туризму запрошує на романтичні екскурсії до Дня усіх закоханих

Цими вихідними Офіс туризму Вінниці спільно з гідесами Оксаною Роздорожнюк та Альоною Сазоновою запрошують на прем’єрні екскурсії, присвячені темі романтики, кохання та сімейних традицій. В суботу, 11 лютого, на усіх охочих чекає екскурсійний проєкт середмістям “Шляхетне кохання”. А наступного дня, в неділю, 12 лютого, відбудеться екскурсія “Вінниця – історії кохання” з обідом в одному з тематичних закладів міста.

“Коли ми обговорювали із нашими вінницькими гідесами, які новинки цієї зими можна запропонувати вінничанам та гостям Міста Ідей, звісно, йшлося про те, що в лютому має бути наскрізною тема романтики та кохання. Адже 14 лютого уже давно є однією з найулюбленіших дат для вінничан різного віку, коли хочеться порадувати свою другу половинку якимось приємним сюрпризом чи подарунком. Наші нові проєкти, – “Шляхетне кохання” та “Вінниця – історії кохання”, – пізнавальні і водночас романтичні. Вони можуть стати доволі нестандартним подарунком для ваших коханих людей напередодні Дня усіх закоханих”, – розповідає директорка Офісу туризму Вінниці Тетяна Маєвська.

Екскурсія середмістям “Шляхетне кохання” від Оксани Роздорожнюк занурить вас в атмосферу кінця XIX – початку XX століття. Ви дізнаєтесь про сімейні традиції та цінності польських магнатів Ґрохольських та почуєте майже детективну історію кохання родини купця Кумбарі. А також відкриєте для себе багато нового з життя взірцевих родин легендарного градоначальника Вінниці Миколи Оводова та першого архітектора міста Григорія Артинова, на яких рівнялося все місто.

Реєстрація на 13:00 11 лютого: https://forms.gle/hWzhDVsBrnGBzsvp6

А ставши учасником екскурсії “Вінниця – історії кохання” від Альони Сазонової, ви побачите ті місця, де сто років тому вінничани освідчувалися в коханні, а ще архітектурні перлини міста, біля яких виходять найкращі романтичні фотосесії. Ви побуваєте біля дерева, яке, за легендою, посадив найбажаніший вінничанин XVII сторіччя. Крім того, дізнаєтеся всю правду, навіть дещо пікантну, про День святого Валентина. Також у програмі – смаколики та напої одного з тематичних закладів міста.
Реєстрація на 14:00 12 лютого: https://forms.gle/5Lv4Hnwco6oTE65Y6

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin