Вісім медалей: вінницькі спортсмени привезли нагороди із чемпіонатів України з боротьби самбо

З 31 січня по 5 лютого в місті Львів проходили два чемпіонати України з боротьби самбо. У змаганнях брали участь понад 500 спортсменів із 21 регіону країни. Серед юнаків та дівчат були й борці Вінницької міської дитячо-юнацької спортивної школи № 5. У підсумку вони вибороли 8 медалей різного ґатунку.

Так, вихованець МДЮСШ № 5 Антон Додон завоював дві золоті медалі серед юнаків та чоловіків. У Владислава Ткачука у цих категоріях відповідно «срібло» та «бронза». Також 16-річні спортсмени виконали норматив Майстра спорту України.

Бронзовими призерами серед юнаків та дівчат стали: Олег Кобенда (15 років), Єва Войналович (16 років), Світлана Клімова (17 років) та Анастасія Краєвська (18 років). Аміна Малюта посіла п’яту сходинку.

За підсумками здобутих медалей на чемпіонаті України з боротьби самбо, команда Вінницької області одержала перше командне місце серед юнаків.

«Вітаємо та пишаємося нашими спортсменами та тренерами», – каже голова комітету по фізичній культурі та спорту Вінницької міської ради Сергій Краєвський.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin