«Виставку “Інфоспротив” ми запускали до Дня Незалежності, проте і до 24 серпня, і після наша інформаційна боротьба з ворогом триває

«Виставку “Інфоспротив” ми запускали до Дня Незалежності, проте і до 24 серпня, і після наша інформаційна боротьба з ворогом триває. Саме тому ми вирішили, що нашу виставку мають побачити якнайбільше українців, і відправили наші стенди у регіональний тур. Нам важливо долучити до інформспротиву якомога більше громадян. Символічно, що першою такою точкою після презентації у столиці стала саме Вінниця — тилове місто, яке теж на собі відчуло жорстокість рашистських бомбардувань», – розповідає головна редакторка Руху ЧЕСНО Ірина Федорів.

На стендах просто неба Рух ЧЕСНО у співпраці з Національним музеєм Революції Гідності зібрав найбільш промовисті приклади інформаційного опору українців російським окупантам, які заполонили інфопростір у перші місяці повномасштабного вторгнення. В межах виставки представлені борди, мурали, листівки, поштові марки і навіть пісні.

«З історії України знаємо що, боротьба за нашу незалежність та свободу є тяглою – і це ми показуємо на виставці. Сьогодні Україна, як ніколи, має потужний інформаційний фронт, як на національному рівні так і за її межами. Віримо з колегами, що виставка не тільки піднімає бойовий дух українців, а й мотивує на подальшу боротьбу з ворогом», — зауважує Ольга Савенок, завідувачка просвітницько-організаційного відділу Національного музею Революції Гідності.

Виставка на Європейській площі Вінниці триватиме до 23 жовтня. Співорганізаторами фотовиставки є Вінницька міська рада та Музей Вінниці.

Доступ до експозиції безкоштовний.

Для довідки:

Вперше виставку «Інфоспротив» презентували на загал до Дня Незалежності у Києві. Матеріали виставки усі охочі можуть переглянути в онлайн-форматі https://museum.chesno.org/inform_front/ в Музеї агітації та політичного трешу Руху ЧЕСНО.

Нагадаємо, раніше «Національний меморіальний комплекс Героїв Небесної Сотні – Музей Революції Гідності» презентував у Вінниці виставку «The War Is Not Over Yet («Війна ще не закінчилась»).

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin