Два автобуси подарувало Вінниці місто-побратим Кельце – Сергій Моргунов Повідомляє Вінницька міська рада;

Автобуси вирушили до Вінниці завдяки зусиллям мерії Кельце та місцевому транспортному підприємству MPK, яке якраз відзначає 15 років своєї діяльності. Також допомогла компанія “Barlinek”.
Корпус оформлений у синьо-жовтих кольорах.

«На борту автобусів символічний надпис – «Два міста – одне серце». Між нашими містами міцні зв’язки вже понад 60 років, а з початку вторгнення Вінниця відчула особливу підтримку наших друзів», – наголосив міський голова Сергій Моргунов.

Також він зазначив, що Вінниця завжди приділяла увагу розвитку міського транспорту. «Зараз не та ситуація, коли ми можемо активно працювати у цьому напрямі. Втім життя громади триває – людей треба перевозити. І допомога Кельце сьогодні дуже доречна», – говорить Сергій Моргунов.

Наразі автобуси вже на шляху до Вінниці.
Для довідки: Автобуси, які надійдуть з Кельце, – це 12-метрові низькополі автобуси Solaris Urbino 12 (2008 року випуску).
Комфортні та зручні в експлуатації. Розраховані на 110 пасажирів. Оснащені клімат-контролем та системою автономного опалення. Мають висувний пандус. Працюють на екодизелі. У цьому місяці автобуси пройшли техогляд.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin