У Вінниці провели активності вихідного дня в оздоровчому центрі “ЯМаріуполь.Родина” Про це повідомляє ВМР

Днями, відділ молодіжної політики ВМР спільно з Вінницьким обласним центром фізичного здоров”я населення “Спорт для всіх” та VinSmart Центром організували спортивне дозвілля для дітей та молоді оздоровчого центру “ЯМаріуполь.Родина”.

Понад 60 діток було залучено до заходу, під час якого малеча мала можливість проявити свою швидкість, азарт, витривалість та вміння працювати в команді.

“Усі завдання ми організували відповідно до віку дітей, аби і молодшим і старшим було цікаво проходити етапи естафети. Цікаво було спостерігати, як кожен з учасників досить активно підтримував і вболівав за свою команду. Ці емоції неймовірні”, – каже начальниця відділу молодіжної політики Юлія Мончак.

Понад десять завдань було покладено перед кожною командою, аби в результаті найкмітливіша здобула перемогу.

Директор КЗ “Центр підліткових клубів за місцем проживання” Дмитро Мира зауважив, що естафети – це відмінний спосіб урізноманітнити дозвілля дітей. “Крім того, від таких змагань задоволення отримують не тільки малюки, а й дорослі, які спостерігають за змаганнями. Ми в свою чергу продовжуємо працювати для дозвілля дітей-переселенців, аби кожен з них відчував себе як вдома”, – каже він.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin