Сергій Моргунов: «Саме молоде покоління визначає, якою буде Україна – вільною, відкритою, перспективною» Про це повідомляє ВМР

Сьогодні, 12 серпня, юнаків та дівчат, які активно беруть участь у житті Вінниці, займаються волонтерством та громадською діяльністю, привітали з Днем молоді. Зустріч з керівництвом міста та області організували у молодіжному центрі «Квадрат», який з початку вторгнення став осередком волонтерства. З нагоди свята молодим людям вручили подяки Вінницької міської ради та грошові премії.
Цього року вперше за час незалежності День молоді в Україні відзначають в Міжнародний день молоді – 12 серпня. Традиційно до свята талановита молодь громади отримує грошові премії Вінницької міської ради.

Привітати талановиту та активну молодь завітали Вінницький міський голова Сергій Моргунов та голова Вінницької обласної Ради В’ячеслав Соколовий.
Під час зустрічі керівники поспілкувались з молодими людьми та представниками різних організацій, які працюють з молоддю. А також долучились до плетіння маскувальних сіток, які потім передадуть нашим захисникам.

«Ви всі вже діти Незалежної України. І ви живете у досить складний період, але разом із тим визначальний для нашої держави і нашої нації. Ви дуже активно включилися з 24 лютого 2022 року у всі процеси захисту країни. Одні допомагали волонтерським центрам, інші своєю працею – як підприємці, багато хто сьогодні на фронті захищає країну. Все це ви глибоко переживаєте, але я хочу, щоб усі ми з позитивом дивилися у майбутнє. І майбутнє не якесь далеке – через десятки років, а у найближче – майбутнє відбудови, відновлення нашої України. Тому що, саме молоде покоління визначає, якою буде Україна: вільною, відкритою, перспективною. З вашим святом, посміхайтеся та будьте більш оптимістично налаштовані. Все буде Україна!» – привітав Вінницький міський голова Сергій Моргунов.

Також до молоді звернувся голова Вінницької обласної ради В’ячеслав Соколовий, він зазначив, що молодь активно підтримує Збройні Сили України: хтось збирає кошти, хтось – придумує як підняти патріотичний дух. В’ячеслав Соколовий привітав юнаків та дівчат: «Я бажаю вам швидше почути слово «Перемога». Дякую за вашу активність, все буде Україна! Слава Україні!».

Довідка

У Вінниці молоддю безпосередньо опікується відділ молодіжної політики та Молодіжна рада. З початку року вони провели низку заходів, спрямованих на підтримку здорового способу життя, екологічну свідомість та організацію змістовного дозвілля молоді.
Наразі у Вінницькій міській територіальній громаді проживає 101 543 молодих людей. Молодь з числа ВПО – понад 10 500 тисяч.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin