ІІ Всеукраїнський фестиваль-конкурс «Хіт-Фонтан» проходив в онлайн форматі та мав широкий діапазон учасників

ІІ Всеукраїнський фестиваль-конкурс «Хіт-Фонтан» проходив в онлайн форматі та мав широкий діапазон учасників – від 3 до 57 років. Свою творчість презентували як митці з різних областей нашої країни – Вінницької, Черкаської, Дніпропетровської, Київської, Харківської, Львівської та Донецької, так і з- за кордону , а саме із міста Сабірабад Азербайджанської республіки.

Відео з виступом учасників розміщувалось на сторінці групи у соцмережі фейсбук.

Конкурс відбувався у різних жанрах: вокальному, хореографічному, інструментальному, розмовному.

Оцінювало учасників професійне та зіркове журі, до складу якого входили: режисерка, сценаристка, керівниця театральної студії «Реприз» Алла Когут, учасник Голосу країни 11, багаторазовий переможець багатьох всеукраїнських і міжнародних конкурсів Владислав Хохлан, завідувач Цикловою комісією хореографічного відділення Вінницького фахового коледжу мистецтв ім. М.Леонтовича, викладач Вінницького державного педагогічного університету ім. М. Коцюбинського, керівник ансамблю сучасного танцю «Гротеск» Денис Кулик та викладачка по класу фортепіано, завідувачка підготовчого відділення, концертмейстер Вінницької дитячої школи мистецтв Вероніка Плотко.

Окрім основних призових місць були Гран-Прі та Гран-Прі Глядацьких симпатій. А ще Супер-Гран-Прі від організаторки фестивалю-конкурсу Віри Майбороди.
Переможцям надіслали дипломи у цифровому форматі, а вінничани мали змогу отримати їх особисто. Нагородження відбулося у центрі міста – біля Вежі.

Так, Супер-гран-Прі від організаторки та засновниці фестивалю-конкурсу Віри Майбороди здобула юна піаністка, учениця Вінницької дитячої музичної школи №1 Емілія Розенфельд-Корсун (викладачка Оксана Новаковська).

Володаркою Гран-Прі глядацьких симпатій, яка набрала найбільшу кількість вподобайок стала восьмирічна Єва Шаповалова. Дівчинка займається у студії естрадного вокалу «Співаниця» (викладачка Віта Кіналь).

Також Гран-Прі конкурсу отримали: у жанрі естрадний вокал (соло) у категорії дорослі – Юрій Свічкар – вихованець зразкової майстерні естрадного мистецтва «Зоряна мрія» (викладачка Віолетта Нагорна); у жанрі естрадний вокал – Каріна Крижанівська, яка займається у Вінницькій школі мистецтв (викладачка Вероніка Плотко). А ще Олександра Костюк із театральної студії «Реприз» (викладачка Алла Когут) та Валерія Ткачук, вихованка зразкової майстерні естрадного мистецтва «Зоряна мрія» (викладачка Віра Майборода).

«Пишаємось нашими конкурсантами. Вони неймовірні та харизматичні. Україна може пишатися своїми талантами і це наш внесок у її Перемогу. Ми обов’язково організуємо III фестиваль-конкурс «Хіт-Фонтан», – каже засновниця фестивалю-конкурсу Віра Майборода.

А директор Міського Палацу Мистецтв Євген Майданик додав: «Віримо, що вже наступного року фестиваль буде Міжнародним та у форматі офлайн».

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin