Третя група юних вінничан завершує свій відпочинок у місті-побратимі Кельце За інформацією ВМР

У рамках реалізації проєкту «Кельце Кемп для Вінниці, Свєнтокшинське 2022» муніципалітет міста Кельце спільно з Вінницькою міською радою організовують культурне дозвілля для дітей Вінницької громади з метою їх підтримки та психологічного розвантаження.

Так, у закордонній подорожі вже побували дві групи вінницьких школярів, які мали змогу ознайомитись із польською культурою та традиціями, відпочити та весело і з користю провести літні канікули.

«Сьогодні, у непростий час, коли Україна боронить свої кордони від російського агресора, як ніколи важлива підтримка наших партнерів та друзів. Тому ми вкотре дякуємо муніципалітету міста Кельце та маршалеку Свєнтокшинського воєводства за співпрацю, теплий прийом наших учнів та організацію корисних і цікавих активностей для дітей», – говорить директорка департаменту освіти Оксана Яценко.

Наразі у Кельце перебуває третя група наймолодших школярів із Вінниці у супроводі педагогів (50 осіб). Діти мають змогу чудово провести дозвілля у колі однолітків. Їм уже пощастило побувати на цікавих екскурсіях, зокрема до Токарні, Центру науки «Леонардо да Вінчі» в Підзамчу, королівського замку в Хенчінах, що на висоті 900 метрів, відвідати Ботанічний сад, кінотеатр, розважальний центр, музеї карамелі та іграшок.

Особливо маленьким туристам сподобалась пізнавальна екскурсія до Енергетичного центру науки, у якому діти змогли проявити себе юними дослідниками та експериментаторами.

Спортивні розваги, квести, активні прогулянки, різноманітні майстер-класи – саме те, що так до вподоби юним відпочивальникам, що заряджає їх позитивом та надає снаги для нового навчального року.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin