У одному з вінницьких гуртожитків, де проживають переселенці, за грантові кошти ремонтують 12 кімнат Про це повідомляє ВМР

У гуртожитку на вулиці Стрілецькій,3 наразі триває ремонт у всіх кімнатах дев’ятого поверху. Також ремонтують коридори, душові, гігієнічні кімнати, кухню тощо. Роботи проводяться за грантові кошти. Нещодавно у цьому гуртожитку побувала заступниця міського голови Галина Якубович. Вона поспілкувалась з переселенцями, які проживають у цьому гуртожитку та робітниками, які виконують ремонт.

«Роботи виконуються у співпраці міської влади з нашими багаторічними партнерами – проєктом “Інтегрований розвиток міст в Україні ІІ” та команді GIZ. Вони виділили фінансовий ресурс для поліпшення житлових умов переселенців», – каже Галина Якубович.

Заступниця міського голови розповіла, що крім 12 кімнат також капітально відремонтують дах гуртожитку, душові, гігієнічні кімнати, кухню. Проект забезпечить новими меблями, обладнанням для кухні.
Незабаром надійде велика гуманітарна допомога з постільною білизною від іншої міжнародної організації. Частину цієї допомоги також буде надано для потреб проживаючих.

«Ми продовжуємо роботу з іншими міжнародними організаціями для залучення ресурсу на капітальний ремонт наступних поверхів цього гуртожитку. Ми розуміємо, що гуртожитки були у державній власності і давно не реконструювались. А умови перебування, проживання переселенців потрібно поліпшувати. Ми дуже вдячні партнерам, які нам допомагають. Це надихає, адже ми розуміємо, що Україна не одна у цій війні і спільно ми швидше переможемо», – зазначила Галина Якубович.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin