У Вінницю релокувалося ще одне підприємство. Нині маємо понад 100 переселених суб’єктів господарської діяльності

Підприємства з міст, де точаться активні бойові дії продовжують релокацію у Вінницю. Нині у нашій громаді маємо вже 105 переселених суб”єктів господарської діяльності. Нещодавно “зайшла” фірма, яка займається нафтопродуктами – з Сєвєродонецька. Про це повідомив на своїй сторінці у Фейсбук заступник міського голови Вінниці Андрій Очеретний.

“Підприємство має вісім автомобілів рухомого складу – 30кубові цистерни. На жаль, не весь транспорт вдалося забрати з тимчасово окупованої території – мости зруйновані, немає переходів для вантажівок. На цьому підприємстві працювали близько 30 людей, частина з них переїхала у Вінницю. Вже з серпня вони мають запуститися в роботу. Алгоритм дій простий – закупівля пального в Європі, а збут – тут. Основний акцент буде на забезпеченні аграріїв. Міська рада зі свого боку допоможе налагодити контакти з місцевими сільськогосподарськими підприємствами”, – написав він.

Андрій Очеретний також додав, що релоковані підприємці спершу Вінницю обирали з точки зору логістики, втім зараз вбачають й інші переваги для життя та ведення бізнесу у нашій громаді.

“Активно готують дітей до початку навчального року та думають про придбання житла у місті, – зазначив він. – Ми зацікавлені у прозорості ведення бізнесу – саме від цього залежить міський бюджет. Звідти, відповідно, гроші йдуть на розвиток освіти, медицини, організацію культурних заходів, утримання благоустрою міста”, – підкреслив Андрій Очеретний.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin