У Вінниці в студії радіо «Місто над Бугом» на кошти від благодійного концерту-лотереї вже придбали та передали авто на передову

Нещодавно у Вінниці в студії радіо «Місто над Бугом» відбувся благодійний концерт-лотерея, організаторами якого виступили Міський Палац мистецтв та благодійна організація «Міжнародний об’єднаний фонд допомоги» за підтримки Вінницької міської ради. Тоді під час заходу розіграли оригінальні подарунки від відомих українців. Кошти збирали на автомобілі для військових Збройних Сил України (https://cutt.ly/GKAn0cl). Загалом вдалось продати 1002 квитки та зібрати 200 400 гривень.

Директор Міського Палацу мистецтв Євген Майданик розповів, що власне купівлею авто почали займатись ще перед початком аукціону, щоб встигнути передати нашим захисникам, які відчували величезну потребу у транспортному засобі. Придбаний Mercedes оснастили, пофарбували та минулими вихідними передали військовим.

«В автівці прибрали сидіння, поставили лавку для того, щоб можна було перевозити поранених, і перефарбували кузов. Окрім того, машину повністю завантажили гуманітарною допомогою – в основному продуктами харчування тривалого зберігання», – розповів Євген Майданик.

Він додав, що на цьому організатори не зупиняються і наразі триває збір коштів на ще одну автівку. «Продовжуємо збирати кошти. Для цього проводимо різноманітні заходи: зокрема, батли, інтелектуальні турніри. Також у планах проведення Фестивалю польової кухні пам”яті Тараса Сича, – поділився Євген Майданик. – Не так багато залишилось зібрати. Наразі проблематичніше відшукати і викупити автомобіль, аніж знайти на нього кошти».

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin