Сергій Моргунов зустрівся з юними спортсменами під час акції «Рухаємось разом»

«Головна мета цього заходу – залучити дітей та підлітків до активностей та інтегрувати дітей-переселенців у міське життя. Ця акція – це можливість малечі відволіктись, розважитись та відпочити. Чимало дітей із захопленням дивились на спортивні трюки, розглядали кубки та пробували себе у різних видах спорту», – каже голова комітету по фізичній культурі і спорту міської ради Сергій Краєвський.

Сергій Краєвський додав, що у Вінниці працюють сім комунальних ДЮСШ, в яких культивують 26 видів спорту. І сьогодні, 1 червня, для малечі влаштували свято спорту у Вишенському парку.

Це місце разом з Вишенським озером традиційно обирають для проведення різних спортивних атракцій, заходів до Дня захисту дітей, Дня молоді та свята Івана Купала. У квітні за рішенням сесії міської ради колишній парк Дружби народів перейменували на «Вишенський». https://new.vmr.gov.ua/Contents/ContentItems/4dkfdrmxc4acvs29kb10ce4cdq

Вінницький міський голова Сергій Моргунов зазначив, що територія парку стала улюбленим місцем відпочинку не тільки для мешканців прилеглих кварталів, а й для усіх вінничан та гостей міста.

«Тут проводились різні свята, багато заходів організовував саме комітет по фізичній культурі і спорту Вінницької міської ради, за що хочу подякувати команді. Парк приваблює не тільки дітей, але і людей різного віку. Якщо говорити в цілому за розвиток цього простору, то важливо те, наскільки Дирекція парків готова надавати різноманітні послуги, що пов’язані з відпочинком, рекреацією, спортивними активностями. Поруч знаходиться спальний район і з кожним роком у цьому парку все більше і більше людей, які знаходять для себе різні вподобання. Звичайно, основа – це водойма, це затишні природні місця, практично ліс в центрі спального району. Тому дуже важливо, щоб саме ініціатива і підтримка людей щодо розвитку цього парку була основною. Ми у 2012 році давали цьому парку «нове життя», і діяли саме так: запрошували мешканців сусідніх районів вносити пропозиції, чим би цікавим був для них цей парк. Тож тепер маємо позитивний результат – це улюблене місце відпочинку вінничан та гостей нашого міста. Ще багато роботи тут потрібно робити – і ми будемо разом з вінничанами розвивати цей парк після нашої перемоги», – говорить міський голова Сергій Моргунов.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin