Служба у справах дітей провела інтерактивний захід

Традиційно, напередодні Міжнародного дня захисту дітей, служба у справах дітей Вінницької міської ради проводить чимало заходів, які спрямовані на залучення дітей з різних категорій до цікавих інтерактивів та майстер-класів.

Сьогодні, 31 травня, у рамках загальноміського проєкту «Право наймолодших» у хабі «Місто змістів» відбувся інтерактивний захід для вінницьких школярів, дітей-переселенців, які навчаються у міських загальноосвітніх навчальних закладах.

Працівники служби у справах дітей Вінницької міської ради, дитячі омбудсмени та запрошена гостя з Міністерства закордонних справ України розповідали про права та обов’язки громадян України, залучаючи до пояснень інтерактивні бесіди, мультфільми та ігрові форми.

«Через військовий стан у країні ми провели даний захід у комбінованому форматі, а саме: живе спілкування у хабі та підключення значної кількості учнів шкіл Вінницької міської територіальної громади до заходу через Zoom. Метою такого інтерактивну є охоплення значної кількості учасників та донесення до них інформації про права та обов’язки дітей», – повідомила начальниця служби у справах дітей
Вінницької міської ради Людмила Шафранська.

Представниця Міністерства закордонних справ України Руслана Ліннік, яка наразі є внутрішньо переміщеною особою і тимчасово проживає у Вінницькій громаді, розповіла: «Зі свого рідного міста Києва я поїхала п”ятого березня, тому вирішила зайнятись волонтерством, аби допомогти нашій країні. Пізніше я вирішила зробити свій внесок, тому звернулась до міської ради з пропозицією – до Міжнародного дня захисту дітей провести цікавий захід, тим самим нагадати і розширити знання підлітків, про права та обов”язки людей».

По завершенню зустрічі всі школярі отримали в подарунок примірники «Конституція для всіх: і великих, і малих», яку презентувала пані Руслана.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin