Заходи до Дня захисту дітей, які відбудуться на приєднаних територіях Вінниці

У Вінниці до Дня захисту дітей організовують чимало подій. Це спортивні змагання, майстер-класи, вікторини, розваги, флешмоби та багато іншого. Заплановані події й на приєднаних територіях: Гавришівка, Стадниця, Малі Крушлинці, Щітки.

Як розповів директор департаменту культури міської ради Максим Філанчук, заходи проходитимуть як онлайн, так і офлайн.

Тож, о 12.00 у Гавришівці відбудеться захід «Літо на екрані». Жителі та гості Гавришівки зможуть в компанії друзів відвідати кінозал та переглянути цікавий мультфільм. О 15.00 почне працювати арт-майданчик «Діти єднають Україну». Тут діти зможуть взяти участь у конкурсі малюнків на асфальті, де кожен відобразить те, що відбувається у нього на душі.

Спортивно-розважальне свято «Ми діти твої Україно» розпочнеться у Стадниці о 17:00. Заплановано цікаві естафети, змагання та заохочувальні призи за участь в конкурсах.

Розважальна дитяча програма «Чарівний світ дитинства» пройде у с. Малі Крушлинці. А у Щітках – дитячий ранок: «Хай сонцю і квітам всміхаються діти». Діти в Стадниці покажуть свої таланти та вразять яскравими костюмами батьків та глядачів заходу до Дня захисту дітей.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin