Друзі вінницького ансамблю «Барвінок» з США зібрали 50 тисяч доларів на підтримку українців ВМР

Народний ансамбль танцю “Барвінок” комунального закладу “Вінницький міський центр художньо-хореографічної освіти дітей та юнацтва “Барвінок” нещодавно отримав листа із Сполучених Штатів Америки від Джека Кукука, керівника Міжнародного дитячого фестивалю “Voices without borders” (Дитячі голоси без кордонів). Де йшлось про те, що виконавча директорка фестивалю пошила невеличкі ляльки в костюмах, схожих на ті, в яких виступає ансамбль танцю «Барвінок». Її подруга виготовила рушники з українськими візерунками. Разом вони зробили благодійний розпродаж цих речей і зібрали 50 000 доларів на підтримку поставок продуктів харчування в Україну.

«Ми отримали надзвичайно теплий лист від Міжнародного дитячого фестивалю “Voices without borders”, який вже майже 45 років об’єднує дитячі колективи зі всіх континентів. Пишаємось, що маємо таких друзів і вважаємо, що українці, вінниччани і барвінчата мають знати про те, як допомагає нам світ», – говорить директор Народного ансамбля танцю «Барвінок» Петро Бойко.

Також Джек Кукук зазначив, що хвилюється за Україну та танцюристів.

«Мене надзвичайно засмучує та війна, яка зараз відбувається у вашій країні та у вашому житті. Я сподіваюся, що ви в безпеці та здорові. Ми всі дуже підтримуємо вашу країну і народ. Я хотів поділитися тим, що зробила наш виконавчий директор фестивалю пані Кімберлі Черрудо. Вірю в те, що це допоможе вашій країні і вашим барвінчатам. З найщирішими побажаннями!», – пише художній керівник Міжнародного фестивалю “Voices without borders” Джек Кукук.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin