Вінницький міський територіальний центр продовжує серію майстер-класів для дітей-переселенців

Вінницький міський територіальний центр продовжує серію майстер-класів для дітей-переселенців. Працівники відділення денного перебування проводять творчі зустрічі безпосередньо у місцях тимчасового проживання ВПО. Так учора вони навідали малечу у гуртожитку «Вищого професійного училища №11».

Дітки навчилися малювати на піску та воді, створювали у цих техніках власні картини, що відображають стан душі. А ще виготовляли на пальчики іграшкових кроликів та розігрували із ними сценки. Наприкінці майстер-класу всі учасники отримали солодощі за старанність, а після разом із працівниками Терцентру провели час на свіжому повітрі. Не приховували і власні враження від майстер-класу. Зокрема 9-річному Давиду з Сєверодонецька та 12-річній Полінці з Харкова найбільше сподобалося виводити візерунки на воді, а 4-річний Ромчик із Краматорська в захваті від малювання на піску.

«Нам дуже приємно бачити посмішки дітей та батьків, тому ми і надалі будемо відвідувати внутрішньо переміщених осіб у місті Вінниці!» – зазначила директорка міського територіального центру соціального обслуговування Галина Бачинська.

Вона каже, що подібні майстер-класи проводять раз на тиждень. У них беруть участь в середньому від 5 до 20 дітей, нерідко долучаються й їхні батьки.
«Нас дуже добре приймають у всіх закладах. Тут створені гарні умови, є де розміститись. Дітки приходять залюбки, спілкуються, діляться враженнями. Окрім майстер-класу, ми завжди залишаємо на пам’ять малечі талісманчики-іграшки, привозимо смаколики», – розповіла Галина Бачинська.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin