Для зручності пересування містом переселенцям радять користуватись безкоштовним мобільним застосунком «Транспорт Вінниці»

Торік було запущено безкоштовний додаток «Vinnytsia Transport», який дозволяє відстежувати рух громадського транспорту в режимі онлайн за допомогою мобільного телефону. Також він показує схему руху, час прибуття, зупинки і розташування транспорту. З початку війни російських окупантів проти України у Вінниці знайшли прихисток уже близько 30 тисяч людей. У КП «Вінницякартсервіс» радять внутрішньо переміщеним особам користуватись цим мобільним застосунком, адже він зручний та доступний як для Android, так і для iOS.

Мобільний застосунок «Транспорт Вінниці» призначений для визначення місця розташування трамваїв, тролейбусів, автобусів, маршрутних таксі на карті; відображення часу їх прибуття на обрану зупинку; пошуку найближчих зупинок за місцем розташування користувача, а також візуалізації маршрутів транспорту. Інформація додатку дублюється з даними інформаційних табло, які розташовані на зупинках Вінниці.

Директорка КП «Вінницякартсервіс» Катерина Бабіна розповідає, що в застосунку можна побачити місця розміщення 729 зупинок транспорту КП «Вінницька транспортна компанія» та приватних перевізників, які працюють в режимі маршрутних таксі, в обох напрямках руху. Він має кілька розділів.

«В першому, коли людина тільки приїхала до Вінниці і не орієнтується в зупинках та маршрутах, вона натискає на пошук себе на карті (це звичайна Google форма), і бачить, які поряд із нею знаходяться зупинки. Далі потрібно натиснути на саму зупинку, щоб побачити, які через неї пролягають маршрути транспорту. І, натискаючи на вкладку, дізнається, які транспортні одиниці прибудуть на цю зупинку найближчим часом, – говорить Катерина Бабіна. – Тобто тут відображається та ж інформація, яка міститься на електронних табло на зупинках. Далі, натиснувши на іконку уже самого транспортного засобу, який людина очікує, можна відстежити, де саме він зараз їде».

Наступний розділ – це самі зупинки, усі 729. Тут користувач може обрати для себе найбільш пріоритетні, якими він користується найчастіше, та позначити їх зірочками. Після чого вони у застосунку будуть відображатись першими, і не потрібно буде себе шукати на карті в першому розділі.

Ще один розділ показує перелік усіх маршрутів громадського транспорту Вінниці. Тут відображені всі зупинки, а також скільки одиниць обраного користувачем виду транспорту працює на тому чи іншому маршруті.

Є і резервний розділ, де на карті позначено місця поповнення карток для оплати проїзду в транспорті.

«А для зворотного зв’язку справа вгорі є позначка, натиснувши на яку, людина може перейти в наш телеграм-чат, щоб залишити повідомлення. Наприклад, щось не відображається, або має місце некоректна робота транспорту. Наші працівники постійно моніторять чат і оперативно відповідають пасажирам на їх звернення», – додає директорка КП «Вінницякартсервіс» Катерина Бабіна.

Мобільний застосунок безкоштовний. Він доступний і для системи Android (скачувати через Play Маркет), і для iOS (завантажити можна через App Store).

Також можна скористатись розділом «Мобільні застосунки» сайту «Муніципальна карта вінничанина»: https://et.vn.ua/apps

За консультаціями можна звертатись за номером (0800) 330-155.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin