Volvo Cars і Jaguar Land Rover скорочують штат у Росії

Volvo Cars і Jaguar Land Rover (JLR) слідом за General Motors скорочують російські офіси та штат у Росії. Про це пише видання “КоммерсантЪ”.

Volvo, за інформацією видання, планує продовжити гарантійну підтримку і готова оплачувати ввезені в обхід правовласника запчастини, по JLR ясності поки що немає. За даними “КоммерсантЪ”, оплачувати запчастини за схемою паралельного імпорту готові й інші автоконцерни. Самі вони не можуть ввезти запчастини і мали би викупити гарантійні автомобілі.

Як розповіли джерела видання, Volvo Cars та Jaguar Land Rover скорочують основну частину співробітників російського офісу. За словами одного зі співрозмовників, JLR фактично йде з РФ. Оскільки в штаті залишають лише персонал, який координуватиме адміністративні взаємодії на етапі закриття юрособи відповідно до вимог законодавства. Незрозуміло, чи JLR продовжить підтримувати сервісне обслуговування своїх автомобілів. Компанія не надсилала листа про відмову від усіх зобов’язань, як зробила General Motors.

General Motors 19 квітня почала скорочення співробітників російського офісу. Компанія повідомила про “розширення припинення діяльності”.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin