У Вінниці зареєстрованим переселенцям нарахували майже 90 млн грн державної допомоги

Життєдіяльність громади – під контролем, функціонує інфраструктура, заклади надають послуги, бізнес відновлює роботу. Також налагоджено механізм виплати грошової допомоги внутрішньо переміщеним особам від держави та за програмами ООН. Про це на своїй сторінці у фейсбуці та у телеграм-каналі написав Вінницький міський голова Сергій Моргунов.

«Родинам надається необхідна допомога. Тим, хто зареєструвався у Вінниці, нараховано майже 90 млн грн державної допомоги на проживання. І перший транш – 44 мільйони – вже отримали 9 тисяч людей. Окрім того, за двома програмами від ООН видано майже 30 тисяч кодів на грошові виплати», – зазначив Сергій Моргунов.

Наразі у Вінниці офіційно зареєструвалися понад 30 тисяч людей, які переїхали з регіонів, що потерпають від рашистських обстрілів.

Також він нагадав, що відсьогодні батьки майбутніх першокласників можуть подавати документи на зарахування дітей до школи.

«Створимо також умови для навчання і діткам з родин, які евакуювались з нашого міста. У складні часи важливо підтримати кожного. Дякую за витримку, друзі! Все буде Україна!» – наголосив Сергій Моргунов.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin