У Вінницю продовжує надходити гуманітарна допомога з-за кордону

У Вінницю продовжує надходити гуманітарна допомога з-за кордону. Приємно, що до її формування нерідко долучаються і наші земляки. Прикладом, Валерій Боднарчук, який наразі мешкає та працює у місті Кошице (Словаччина). За його сприяння 18 квітня до Гуманітарного штабу надійшов третій гуманітарний вантаж із продуктами харчування. Загалом до Вінниці Валерій передав вже майже 15 тонн продовольства.

У Словаччині вінничанин співпрацює з Rotari International, яким за час війни було організовано та передано в Україну більше 2 тисяч тонн гуманітарної допомоги, здебільшого це продовольство та ліки. Третина співробітників IT компанії підприємця залучена до популяризації та збору продуктів харчування у Європі.

«Мене не залишає думка про те, що в моїй державі сьогодні є люди, які не мають можливості прогодувати себе чи свою родину, і вони в цьому не винні, такий час настав! Тому мій обов’язок перед моєю державою зробити все, що під силу для того, щоб допомогти моєму народу, – розповідає Валерій Боднарчук. – Словаччина і кожен її громадянин роблять усе можливе для того, щоб допомогти Україні. Великі підприємства, мережі продуктових магазинів, оптові продуктові бази, виробники продуктів та ліків об’єднуються, бо розуміють – сьогодні Україна, а завтра – може бути Словаччина! Це навіть відчувається у повітрі! Низький уклін усім країнам, які сьогодні підтримують нас!»

Наразі волонтер не припиняє роботи. Запевняє, його команда у Словаччині збирає новий гуманітарний вантаж. Його найближчим часом доправлять до Вінниці.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin