Вінниця продовжує передавати гумвантажі у постраждалі від боїв регіони – Сергій Моргунов

Вінницький муніципалітет робить усе можливе, щоб вінничани та люди, які переїхали до Вінниці, могли отримати необхідні послуги. ЦНАПи, медичні заклади, чергові садочки, підприємства критичної інфраструктури працюють. Громадський транспорт перевозить пасажирів. Бізнес також відкриває все більше своїх закладів у сфері обслуговування. Про це повідомив у своєму телеграм-каналі та на сторінці у фейсбуці Вінницький міський голова Сергій Моргунов.

«Вінниця стала прихистком вже для 25,5 тисяч внутрішньо переміщених осіб. У цих родинах – 7,5 тисяч дітей. Допомагаємо з речами першої необхідності, розселенням, а також оформленням грошової допомоги від держави та міжнародних донорів. Користується попитом гуманітарний центр речей, асортимент якого поповнюється завдяки благодійникам», – говорить Сергій Моргунов.

Очільник міста повідомив, що учора надійшла допомога з Польщі. Передали продукти, а також медичний інвентар, засоби гігієни, товари для дітей.

«Продовжуємо формувати гуманітарні вантажі з Вінниці на підтримку мешканців деокупованих міст та регіонів, де тривають бої. Куди в основному передаємо допомогу? Це Чернігівщина, Донеччина, Миколаївщина, Харківщина, – говорить Сергій Моргунов. -Також не залишаємо без уваги громади нашої області, які приймають людей з гарячих точок. Ці питання відпрацьовує Гуманітарний штаб».

Також очільник міста подякував волонтерам та партнерам, які допомагають з ресурсами.

«Наше завдання – підтримати людей, які не мають елементарного в тих катастрофічних умовах, в яких їх змусили жити путінські війська. Ми разом долаємо усі виклики, знаходимо сили і працюємо попри все. Тримаймося, ми переможемо!» – наголошує Сергій Моргунов.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin