Міському голові вручили Почесний знак “Турбота про дітей”

Міському голові вручили Почесний знак “Турбота про дітей” Профспілки працівників освіти і науки України.

У Вінницькій міській територіальній громаді, 26 листопада, на черговій сесії міської ради, міському голові вручили подяку від Центрального Комітету профспілки освітян України.

Про це повідомляє Департамент освіти Вінницької міської ради.

«Стало гарною традицією те, що у Вінниці щороку виділяються кошти на дитяче оздоровлення. Центральний комітет профспілки працівників освіти і науки України заснував найвищу нагороду, яка присуджується меценатам і господарникам саме у цьому напрямку. І сьогодні, за поданням Вінницької обласної організації профспілки, я маю честь вручити нагороду – іменний Почесний знак «Турбота про дітей» міському голові Сергію Моргунову», – каже заступник голови Профспілки працівників освіти і науки України, голова Вінницької обласної організації Профспілки працівників освіти і науки Сергій Пугачов.

Міський голова зазначив, що отримання цієї нагороди для нього було неочікуваним. «Я думаю, що в першу чергу ця нагорода  стосується всього депутатського корпусу і всієї нашої команди. Ми дійсно досить багато уваги приділяємо дітям, розвитку освіти, в тому числі і продовженню будівництва нових садочків, ремонтів, утеплення закладів. Я дякую також голові обласної державної адміністрації, який останніх півтора року у межах своїх можливостей підтримує нас, наприклад, щодо реконструкції дитячого садочка на вулиці Зерова. Тож ця нагорода – всієї команди і нашої громади», – зазначив очільник Вінниці Сергій Моргунов.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin