ВМР та туристичний бізнес Вінниччини запрошують долучитися до вебінару щодо вимог національних стандартів у сфері туризму

Вінницька міська рада та туристичний бізнес Вінниччини запрошують долучитися до вебінару щодо вимог національних стандартів у сфері туризму.

 Про це повідомляє Департамент маркетингу міста та туризму.

National Tourism Organization of Ukraine за підтримки американського народу через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) в рамках Програми «Конкурентоспроможна економіка України»  з 30-го листопада по перше грудня проведуть вебінар щодо нових стандартів у сфері туризму. На вебінарі будуть  присутні представники Житомирської, Чернігівської, Черкаської, Кіровоградської, Полтавської, Сумської, Київської областей та м. Київ.

У рамках заходу планується обговорити вимоги прийнятих та презентувати проєкти нових національних стандартів у сфері туризму, а саме:

– ДСТУ 9105:2021 «Туристичні послуги. Сільський туризм. Загальні вимоги. Класифікація засобів розміщення»;

– ДСТУ 9106:2021 «Туристичні послуги. Хостели. Загальні вимоги та класифікація. Проєкти стандартів»;

– ДСТУ ISO 22483:_ (ISO 22483:202і, IDT) «Туризм та пов’язані з ним послуги. Готелі. Вимоги до послуг»;

– ДСТУ ISO 22525:_ «Туризм та пов’язані з ним послуги. Медичний туризм. Вимоги до послуг»;

– ДСТУ ISO/PAS 5643:_ «Туризм та пов’язані з ним послуги. Вимоги та рекомендації щодо зменшення поширення Covid-19 у туристичній галузі».

Зареєструватись можна за посиланням https://zoom.us/meeting/register/tJYrcu2gqzsvHtaTTjv3PZt117f2PKmWHTpa?fbclid=IwAR1OShogQ-XZo_NeTcswsxfu9yQF-89qkquedEdRPoWaUEjnQ1bOe8EiCA0

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin