У цьому році у Вінниці в рамках проєкту VIN-ART-CITY намалювали чотири мурали

У цьому році у Вінниці в рамках проєкту VIN-ART-CITY намалювали чотири мурали. Тепер стіну висотки на проспекті Космонавтів, 39 прикрашає зображення «Космічні мрії», на дев’ятиповерхівці, що на вулиці Стельмаха, 17 – «Лебединий світанок». На будинку №3 на вулиці Олександра Соловйова з’явився мурал «Арка натхнення», а на стіні бібліотеки №1, що на проспекті Коцюбинського – «Стежка». 

Про це повідомила Вінницька міська рада

З 2015 року у Вінниці реалізують проєкт VIN-ART-CITY. У його рамках створили вже більше 30 муралів – один з різновидів сучасного вуличного живопису. Над ними працювали митці з різних міст України, а також – з Чехії. У цьому році вже завершили роботи над створенням чотирьох запланованих муралів. 

На стіні будинку за адресою проспект Космонавтів, 39, намалювали мурал «Космічні мрії». Його автором є художник Віктор Подрезов. На будинку №3 на вул. Олександра Соловйова, зобразили «Арку натхнення» з античними вазами, елементами міфології. Автором цього муралу є Ірина Прокопчук. 

Мурал «Лебединий світанок» (автор Олександр Марченко) з’явився на будинку на вулиці Стельмаха, 17. Тут зображені птахи на фоні сонця, що сходить. А на стіну бібліотеки №1 нанесли мурал «Стежка». Його авторами є троє художників: Ольга Михайлюк, Юлія Гушул та Рустем Скибін. На зображенні поєднали кримсько-татарські та українські орнаменти. 

Також художники нещодавно створили новий 3D-малюнок й на Європейській площі. 
 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin