Делегація представників міської влади з Маріуполя переймала досвід вінницьких колег

Упродовж 11-13 травня у Вінниці з робочим візитом перебувала делегація представників міської влади Маріуполя на чолі з мером міста Вадимом Бойченко.

Про це повідомляє сайт Вінницької міської ради.

Гості ознайомились з тим, як у Вінниці проводиться ремонт доріг, тротуарів, житлового фонду, а також відвідали КП “Вінницякартсервіс”, Індустріальний парк та будинки зведені за програмою “Муніципальне житло”.

Крім того, відбулась зустріч делегації з Сергієм Моргуновим та його заступниками.

Дійсно, тоді ми приїхали вчитися. І перше, на що я звернув тоді увагу, це чистота у місті. Я запитав у Сергія Анатолійовича, як цього досягнути, і тепер по наших вулицях їздять спеціальні машини-пилососи, які ми вперше побачили саме у Вінниці. Це простий приклад того, як ми застосували побачене у вас, і це працює. Ми запрошуємо вас подивитись, як ваш досвід трансформується у наші результати.  Друге ваше досягнення, яке ми використали в Маріуполі, це ваш кардіосудинний центр. Ми отримали виклик, пов’язаний з війною. Найбільші медичні заклади, на жаль, залишилась на непідконтрольній території – в Донецьку. Це для нас було серйозним викликом. Ми побачили ваш рівень і почали працювати у цьому напрямку. Тоді прем’єр-міністр України Володимир Гройсман підтримав нашу ініціативу і допоміг фінансово, в тому числі придбати обладнання – ангіограф. Завдяки кардіоцентру ми в два рази скоротили смертність,

– зазначив на зустрічі Вадим Бойченко.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin