У Вінниці будують найбільший у Європі завод з виробництва лижного спорядження

Учора, 12 травня, на території індустріального парку “Вінтер Спорт” розпочалось будівництво найбільшого у Європі заводу з виробництва лижного спорядження. Будує підприємство компанія HEAD Group  – лідер у світі з виготовлення спортивного спорядження, діяльність якої охоплює три основні спортивні напрями: зимові види спорту, ракеткові види спорту, дайвінг та плавання.

Про це повідомляє сайт Вінницької міської ради,

Введення в експлуатацію виробничих об’єктів передбачається у 2023 році. Після введення в експлуатацію підприємство зможе працевлаштувати тисячу вінничан.

Старт будівництву дали мер Вінниці Сергій Моргунов та операційний директор компанії Геральд Скробанек.

Сьогодні знакова подія не тільки для територіальної громади та Вінницького регіону, а й для всієї країни. Бо навіть попри всі виклики для економіки через пандемію ми сьогодні розпочинаємо будівництво одного з найбільших заводів міжнародної компанії Head в Європі. Це є результат спільної командної роботи, і зокрема на центральному рівні – дякую за ефективну роботу в цьому напрямку UkraineInvest. Хочу особливо подякувати HEAD Group та Геральду Скробанеку за те, що зупинили свій вибір безпосередньо на місті Вінниці. У нас була довга і плідна історія взаємовідносин, і ми виконуємо взяті на себе зобов’язання. В розвиток інфраструктури для індустріальних парків на сьогодні ми вклали близько 78 мільйонів гривень, щоб залучати потенційних інвесторів і максимально сприяти ефективній роботі тих компаній, які уже почали тут працювати. Ще раз дякую компанії HEAD Group за плідну співпрацю. В добрий час!

– прокоментував подію пан Моргунов.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin