На навчання до Вінниці приїхали представники семи міст України

З 13 по 14 травня у Вінниці проходитиме стартова зустріч в рамках проєкту «Створення та організація діяльності навчальної мережі міст з інтегрованого міського розвитку». Він започаткований та реалізується Асоціацією міст України спільно з Німецьким товариством міжнародного співробітництва (GIZ).  Серед учасників навчання представники 8 міст – Київ, Харків, Житомир, Львів, Чернівці, Мелітополь, Полтава та Вінниця.

Про це повідомляє сайт Вінницької міської ради.

Метою проекту є підвищення місцевого потенціалу міст-учасників, покращення державної і місцевої політик у сфері інтегрованого міського розвитку, обміну кращими практиками інтегрованого міського розвитку та поширення їх на інші українські міста. 

У першому засіданні взяв участь і заступник Вінницького міського голови Андрій Очеретний. Він зазначив, що Вінниця завжди готова ділитися позитивним досвідом і наразі у місті перебуває велика делегація муніципалітету із Маріуполя. 

Пан заступник розповів, що Вінниця завжди готова ділитись власним досвідом, а також подякував за співпрацю Німецькому товариству міжнародного співробітництва.

Варто зазначити, що в рамках проєкту «Створення та організація діяльності навчальної мережі міст з інтегрованого міського розвитку»  створено три робочі групи. Вони працюватимуть за напрямами: впровадження концепцій інтегрованого розвитку міст, просторовий розвиток та виклики в сфері охорони навколишнього природного середовища.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin