Сергій Моргунов звітував про засідання Ради підприємців

Сьогодні, 14 квітня, відбулось 1-ше установче засідання Ради підприємців в новому складі. До неї увійшли як представники малого та середнього бізнесу, так і великих промислових підприємств міста.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив міський голова Сергій Моргунов:

Мені також дуже імпонує, що вони представляють абсолютно різні сфери: індустрію гостинності, будівництво, медичний напрямок, харчову промисловість, машинобудування та інші. Також дуже важливо, що серед членів Ради є люди, які представляють різні громадські організації, бізнес-асоціації та спілки вінницьких підприємців.

Попередній склад Ради підприємців напрацював 20 проектів рішень міської ради для розвитку і підтримки бізнесу у Вінницькій громаді, активно долучався до розробки економічної частини антикризової програми «Вінничани важливі» та Стратегії розвитку «Вінниця 3.0». До речі, багато сьогоднішніх учасників засідання так само активно брали участь у цій роботі.

Очікую, що і зараз діяльність Ради буде такою ж ефективною та конструктивною із професійними дискусіями в колі фахівців та пошуком і напрацюванням спільних рішень із бізнесом щодо нових імпульсів розвитку економіки в місті. І в тому числі в умовах викликів пандемії.

Серед пріоритетних завдань на найближчу перспективу – активізація розвитку промисловості в нашій громаді і зокрема 3-х індустріальних парків, реконструкція злітної смуги аеропорту та приміщення аеровокзалу, створення Центру підтримки бізнесу, налагодження комунікації представників бізнес-середовища Вінниці з їх колегами з міст-побратимів, підвищення ефективності вінницького мікро-, малого і середнього бізнесу тощо.

Також сьогодні було обрано співголову Ради підприємців за пропозиціями самих представників бізнесу. Ним став директор ТОВ «Зодчий» Тарас Ковальчук. Бажаю усім успіхів і сподіваюсь на конструктивну співпрацю!

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin