На Вінниччині затримали раніше судимого наркоторговця

Учора, 4 березня, у Липовці затримали 28-річного чоловіка, який раніше неодноразово був засуджений за наркозлочини та незаконне поводження зі зброєю. Ним виявився мешканець Іллінецької територіальної громади, на території якої він розповсюджував наркотики.

Про це повідомляють у пресслежбі Національної поліції.

Зловмисника затримали на місці злочину, під час продажу амфетаміну та канабісу. Під час затримання у чоловіка виявили також холодну зброю, а за місцем його проживання було вилучено ще деякі кількість наркотичних речовин.

Наразі вирішується питання про оголошення йому про підозру  за трьома статтями кримінального кодексу – ст.307 ККУ (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів), ч.2 ст.309 ККУ (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) та ст. 263 ККУ (незаконне поводження зі зброєю). За такі правопорушення йому загрожує до 10 років ув’язнення.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin