На Вінниччині затримали чоловіка, який перевозив арсенал зброї та наркотики

У Немирові на стаціонарному посту, 17 лютого, поліцейські зупинили автомобіль у салоні якого знайшли зброю та наркотики.

Як повідомляють у пресслужбі Нацполіції, до них надійщла оперативна інформація, що водій автомобіля “фольксваген” на іноземній реєстрації, який рухається дорогою державного значення Стрій – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка, перевозить у автомобілі зброю та вибухонебезпечні предмети. Саме цю автівку зупинили у Немирові по орієнтуванню надісланому з Вінниці.

У затриманні брали участь бійці спецпідрозділу “КОРД”. Авто оглядали за участі вибухотехніків. Правоохоронцям вдалось вилучити револьвер, перероблений для стрільби бойовими набоями, глушник до вогнепальної зброї, близько півсотні набоїв, ножі, кастет, биту та пакунок з наркотками.

Водій, 50-річний житель Вінниці, відмовився коментувати походження вилученого, тому це буде встановлено піл час досудового розслідування.

Слідством розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на термін до 7 років.

Правопорушнику оголошено про підозру, наразі він знаходиться під вартою.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin