На Вінниччині правоохоронці затримали зловмисників, які обікрали підприємця на 60 тис гривень

У середу, 17 лютого, до поліції звернувся мешканець Калинівки із повідомленням, що з машини на якій він розвозить товар по торговим точкам, викрали 60 тисяч гривень.

Співробітники Хмільницького районного відділку поліції переглянули зовнішні камери стостереження і з’ясували, що злочин скоїли двоє невідомих громадян на автомобілі “Міцубісі”.
За допомогою системи «Безпечне місто» оперативники встановили напрямок руху зловмисників та орієнтували на їх затримання всі мобільні екіпажі поліції. Протягом години на стаціонарному посту поблизу смт Літин працівники патрульної поліції зупинили іномарку, зазначену у орієнтувані.

Правопорушниками виявились 45 та 54-річні жителі Київської області. У них поліцейські вилучили викрадені гроші. Зловмисники затримані в процесуальному порядку та перебувають в ізоляторі тимчасового тримання. Їх перевіряють на причетність до вчинення аналогічних злочинів на території області.

Слідством розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). За таке правопорушення передбачено покарання — до 6 років позбавлення волі.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin